Kungen är död!!! RIP Michael Jackson...

By Mona De Wall on 08:10

Filed Under:

Michael Jackson är död!

Vi har förlorat en av vår tids största musikaliska stjärnor. Michael Jackson hittades död i sitt hem i Los Angeles i natt. Enligt dom först ryktena ska Michael ha drabbats av hjärtstillestånd och efter åtskilliga misslyckade upplivningsförsök på ett sjukhus i Los Angeles, förklarades han död klockan 14:26 lokal tid, 22:26 svensk tid.

Alla som är det minsta intresserad av musik har eller har haft någon sorts förhållande till Michael Jackson. Det kan vara ett minne, en stund i livet när någon av hans låtar spelat en stor roll för minnets betydelse. Jag vet att jag har haft och minns sådana stunder i alla fall och jag vet att många med mig upplever samma sak just nu...en viss tomhet och sorg.

För vad som än hänt dom sista åren med och kring Michael Jackson så kan vi väl alla minnas honom för hans musikalitet och allt vad den gett oss, istället för smutset och spekulationerna kring honom den sista tiden.

Michael Jackson lämnar tre barn efter sig och blev 50 år gammal.

Vila i frid Michael Jackson och hoppas du äntligen funnit ro någonstans.

Daniel

1 kommentarer for this post

Anonym

Den mannen betydde så sjukt mycket för musikens utveckling i modern tid. Han och QJ var mästare, genier och Off the Wall, Thriller & Bad kommer för evigt vara monument över hur musik ska skrivas och produceras.

Svårt att fatta detta fortfarande fast det snart är ett dygn sedan...känns overkligt.

RIP King of Pop och tack för allt!

Posted on 26 juni 2009 kl. 12:40  

Skicka en kommentar